winkelmandje

Voorwaarden

Onderstaand vindt u onze algemene voorwaarden, te weten:

1. Acceptatie en geldigheid

2. Bereikbaarheid

3. Productinformatie en prijzen

4. Bevestiging

5. Levertijden en voorraad

6. Verzending

7. Leveringen buiten Nederland (binnen de E.U.)

8. Garantie

9. Retourneren en ruilen

 

Algemene voorwaarden 

1. Door artikelen bij  www.sportsocks.nl te bestellen, accepteert u deze algemene voorwaarden.  

2. De site www.sportsocks.nl is een initiatief van:

·        De Spil-Active

·        Googweg 3,

·        1399 EP Muiderberg,

·        telefoon 0294-265822,

·        E-mail: info@sportsocks.nl

·        Kamer van Koophandel "Gooi & Eemland onder nummer 32095316".

3. Productinformatie en prijzen:

·        Al onze prijzen zijn in Euro's en inclusief BTW.

·        Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan de juiste vermelding van onze prijzen, modellen, types, maten, kleuren etc. Als blijkt dat er fouten zijn gemaakt bij de vermelding, houden wij ons het recht voor de artikelen niet te leveren. U ontvangt in dit geval z.s.m. bericht en de juiste informatie.

4. Bevestiging:

·        Als u uw emailadres correct heeft ingevuld, ontvangt u na uw bestelling per omgaande een automatische E-mail reply als bevestiging van uw opdracht. Hierin staat duidelijk aangegeven wat u besteld heeft.

·        Al uw vragen via E-mail worden uiterlijk binnen 2 werkdagen beantwoord.

5. Levertijden en voorraad:

·        Voor bestellingen geplaatst op werkdagen geldt een levertijd van enkel dagen, mits voorradig.

·        Wij verzenden uw bestelling via PostNL of DHL. Uw bestelling wordt overdag bij u aangeboden. Producten uit de uitverkoop kunnen al uitverkocht zijn, voordat de web-site is bijgewerkt.

6. Verzending:

·        Bestelling onder € 20,00 met € 2,50 verzendkosten

·        Bestelling boven € 20,00 zonder verzendkosten

·        Rembours verzending kosten bedragen € 15,00 

·        U kunt natuurlijk ook uw bestelling afhalen aan de Googweg 3 te Muiderberg 

·        Als het bedrag op onze (post)bank staat, versturen wij per omgaande uw bestelling. In de regel zal binnen enkele werkdagen het bestelde product bij u worden aangeboden.  

 7.  Leveringen naar België

·        Voor bestellingen naar België rekenen wij € 8,50 verzendkosten.  Bestellingen uit andere EU landen op aanvraag

8. Garantie:

·        Op al uw aankopen ontvangt u de fabrieksgarantie, zoals door de fabrikant beschreven in de bijgeleverde documentatie en zoals bij de producten vermeldt.

 

9. Retourneren en ruilen:

·        Koopt u iets via internet, dan heeft u sinds 1 februari 2001 een wettelijke bedenktijd van 7 dagen. In die tijd kunt u het gekochte zonder opgave van reden terugsturen. De verzendkosten worden u echter wel in rekening gebracht indien u de hele bestelling retourneert, dit bedrag wordt in mindering gebracht op uw creditnota. Dit geldt niet indien een deel van de bestelling retourneert.Tevens dient u zelf de verzendkosten van de retourzending te betalen.

·        De periode van 7 dagen gaat in op de dag dat u het bestelde ontvangt. Voor artikelen waarvan de verzegeling is verbroken, geldt dit retourrecht niet.

·        Door ons onjuist verzonden artikelen, incomplete zendingen en andere afwijkingen van uw opdracht dient u binnen 3 werkdagen na ontvangst per E-mail te melden. Geef duidelijk aan wat er mis is, wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op en zullen duidelijk aangeven hoe we e.e.a. zullen oplossen. Indien de oorzaak bij ons ligt, zullen wij de verzendkosten voor onze rekening nemen.

·        Wij zullen, behoudens wettelijke verplichtingen, géén artikelen terugnemen die gebruikt of gedragen zijn, zulks ter beoordeling van De Spil-Active. Bewaar de originele verpakking van de artikelen, verwijder geen labels en zorg voor een goede verpakking bij een eventuele retourzending.

·        Defect ontvangen artikelen kan u binnen 7 dagen na ontvangst retourneren. De verzendkosten zijn in dat geval voor onze rekening.

·        Indien u in aanmerking komt voor terugbetaling, vindt dat uiterlijk binnen 7 dagen plaats.